سرانجام. هنگامی که ویولا دیویس سرانجام نام خود را به عنوان برنده جایزه اسکار اعلام کرد ، پس از سه نامزدی ، دهان او در شوک فرو نمی رود ، و همچنین شکوه لحظه ای او را تحت الشعاع قرار نمی دهد. دیویس آماده بود تا با افتخار ادعای پاداش طلایی کند. وی در سفر خود به دست آورد و تأمل عمومی کرد. ویولا دیویس جایزه بهترین بازیگر زن را در نقش پشتیبانی از Fences در فوریه 7 لس آنجلس می پذیرد. Invision / AP "یک مکان وجود دارد که همه افراد با بیشترین پتانسیل جمع می شوند. یک مکان - و آن قبرستان است? مردم همیشه از من سؤال می کنند ، ‘ویولا چه نوع داستانهایی را می خواهید بگویید. "و من می گویم آن بدن ها را بیرون کنید. دیویس با تشکر از نمایشنامه نویس های نرده ها و برنده جایزه پولیتزر ، آگوست ویلسون به خاطر بیرون راندن و تعالی مردم عادی در کار خود گفت: "به همین ترتیب ، دیویس موفق شد آنچه را که تبدیل به یک موضوع مکرر عصر می شود ، به عنوان بازیگران سیاه بدست آورد. نویسندگان و فیلمسازان در طول مراسم تاریخ ساختند. این اولین سالی بود که بیش از سه برنده اسکار سیاه برای گروه های مارکی صحنه بردند - نوشتن ، بازیگری ، بهترین تصویر ،. دستاوردها ، آنها به افرادی که رکود کرده اند ، ادای احترام کردند ، آنها امکاناتی را برای سیاه پوستان در صنعت فیلم سازی نشان دادند ، و آنها داستان های ناگفته-داستان های ریشه در سیاهی را بالا بردند - و به جهانیان شاهد بودند که این داستان ها ارزش گفتن دارند. "لیست سیاه" در یکی از لحظه های اولیه نمایش ، ژانل مونا ، تاراجی پی. هنسون ، و
t. هنسون با کار این فیلم, و در آن لحظه در صحنه, جانسون - که نماینده یکی از بسیاری از ن سیاهپوست است که به شکلی خستگیناپذیر در سایه همکاران سفید خود در ناسا فعالیت میکردند - هیچ نوع آشنایی را نمیتوان دستکم گرفت. حتی با وجود اینکه شخصیتهای مخفی در آن شب برنده جایزه اسکار نشدند, این فیلم در همان لحظه برنده شد. آنها با مهار قدرت و افتخار در حضور معتبر, در حضور و شمارش, پیروز شدند, در گفتن " من اینجا هستم, من اینجا هستم, و باید داستان مرا بدانید. " هنگامی که فیلمهایی مثل " نور ماه " در خانه یک محموله اسکار را به خانه میبرند, با وجود نیروهای اجتماعی خرد کننده که ممکن است باعث شوند آنها باور کنند که " ذاتاً شکسته و ناقص " هستند, و زمانی که هیچ چیز اشتباهی در مورد ما وجود ندارد, کسانی که فیلمنامه را اقتباس کردهاند, مستقیماً با گروهی صحبت میکنند که " s " معمولاً برای شوخیهای زننده و در میان افراد آسیبپذیر برای جرایم خشن نفرت برانگیز است. jenkins میگوید که برنده باید به گروههای به حاشیه راندهشده اطمینان دهد که فیلمسازان و گروههای مدافع مانند اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا " در طی چهار سال آینده پشت میز قرار خواهند گرفت ". " این برای همه آن پسران سیاهپوست و قهوهای و دخترانی که منطبق با جنسیت هستند,
ما سعی داریم به تو, تو و ما نشون بدیم. او گفت: این برای شماست. و ضربات همچنان ادامه داشت. سلطان علی اولین بازیگر مسلمان شد که در نقش ژوان در نور ماه برنده شد. ازرا ادلمن به عنوان یک برنده بهترین فیلم مستند در نظر گرفته شد. " این رده شامل چهار فیلم ساز سیاه برای اولین بار بود, با دو فیلم نامزد شده دیگر به صراحت با مسائل مربوط به نژاد - از جمله " آوا " صحبت کرد. اما به جهنم با رویا. او میگوید: " من با آن کار کردهام, چون این درست است ". در مراسم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در مراسم اسکار در روز یکشنبه در مراسم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در مراسم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در مراسم اسکار است. با وجود تغییرات مداوم در تاریخ آوریل,
در هیاتمدیره آکادمی و ساختار رایگیری، و در این سال، کارهای بیشتری برای بازتاب جامعه - هم در مقابل دوربین، پشت دوربین، و در صنعت awards.Some ممکن است گفته شود که مبارزه برای تشخیص جریان اصلی، به ویژه برای مردم سیاه، مبارزهای دشوار است که در هنگام مراسم مانند Awards NAACP و جوایز Black Reel به برتری جامعه از درون آن ارزش ندارد. در اصل، آنها میپرسند، چرا برای اعتبار سنجی در یک مراسم و یک سازمان صنعتی که از نظر تاریخی افراد غیر سفیدپوست را حذف کردهاست، مبارزه کنند؟ اما یک رویکرد برد - برد ممکن است. بله، تایید اعتبار و نشان دادن عشق به کار عالی از درون یک جامعه مهم است. برای افرادی که به دنبال مدلهایی از احتمالات هستند، برای افرادی که به دنبال مدلهایی از احتمالات هستند، برای افرادی که به دنبال مدلهایی از احتمالات هستند، برای افرادی که به دنبال مدلهایی از احتمالات هستند، و برای افرادی از جوامع آمریکایی که در حال تقلا و عجله هستند، به دنبال چیزی یا فردی هستند که به the ow of در فیس بوک، توییتر و اینستاگرام مشغول باشند.
برنده جایزه اسکار ثابت میکند که ما باید داستانهای ناگفته در Blackness را مورد توجه قرار دهیم .
، ,اسکار ,برنده ,یک ,مراسم ,افرادی ,که به ,مراسم اسکار ,در مراسم ,افرادی که ,به دنبال ,اسکار بهترین بازیگر ,مراسم اسکار بهترین ,برنده جایزه اسکار
درباره این سایت